• darkblurbg

Met ingang van 12 mei zijn wij weer geopend. Er zal een protocol uitgevoerd worden om uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

Klik hier voor het protocol

Nederland is net als de hele wereld in de ban van het coronavirus. Misschien vind je het spannend om in coronatijd naar de kapper te komen? Maak je geen zorgen, want bij Je bent mooi…! kun je in alle veiligheid je haar onder handen laten nemen, ook nu!

 

Janine en ik werken volgens een protocol voor de kappersbranche en volgen deze nauwgezet. Wij werken met een face shield, mondkapje en dragen handschoenen. Ook vragen wij jou een mondkapje op te doen zodra je binnenkomt en deze gedurende jouw hele bezoek aan de salon te dragen. Heb je geen mondkapje, dan krijg je van ons een wegwerpmondkapje. Zodra je de salon betreedt, meten we ook jouw temperatuur op. Je kunt erop vertrouwen dat wij geen risico’s nemen met jouw en onze gezondheid en wij geven jou graag een veilig gevoel.

 

Een goede ventilatie is altijd erg belangrijk, maar vooral nu. Met onze nieuwste aanwinst, de luchtreiniger VisionAir Blue Line, zorgen wij ervoor dat jij niet wordt blootgesteld aan vervuilende stofdeeltjes, bacteriën, virussen, allergenen en geuren die onzichtbaar rondzwerven. Met deze hypermoderne luchtreiniger is de salon voorzien van frisse, prettige lucht en geven we de hoogste prioriteit aan jouw en onze gezondheid. Een recente studie van het gerenommeerde Finse onderzoeksinstituut VTT toont aan dat de VisionAir Blue Line effectief is tegen het coronavirus. Het onderzoek is gevalideerd door de Nederlandse onafhankelijke onderzoeksorganisatie TNO.