• darkblurbg

Visie

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid. Dat is de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorgingsprofessionals bundelden de krachten en onderzochten de mogelijkheden om iedereen mooi en gezond haar te geven. Ze creëerden medicinale producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen zoals roos, dermatitis, psoriasis en alopecia. Maar ook voor mensen die haaruitval of dunner haar hebben na zwangerschap of chemo’s. De haarstimulerende stylings- en verzorgingsproducten focussen op optimaal haarherstel met behulp van de volgende speerpunten:

  • Specialistische hoofdhuid- en haarbehandelingen.
  • pH-vriendelijke producten.
  • Wax-, olie- en vetvrije formules.
  • Formules die het haar tegen verkleuringen beschermen.
  • SLS-vrije formules. SLS (Sodium Lauryl Sulfate) zorgt er onder meer voor dat je shampoo schuimt, maar het bestanddeel kan agressief zijn voor je haar en hoofdhuid en irritaties en haaruitval tot gevolg hebben.
  • Geschikt voor iedereen, niet alleen voor mensen met haar- of hoofdhuidproblemen.

Je bent mooi..!

Ik vind het opvallend dat veel mensen traumatische ervaringen hebben bij de kapper. Ze krijgen te horen dat ze onhandelbaar haar hebben, dat er niets mee gedaan kan worden, dat hun haar van slechte kwaliteit is. Ik geloof daar niet in. Ik zie geen problemen, alleen uitdagingen. Bij Je bent mooi..! is iedereen welkom, ook of juist de mensen met een hoofdhuid- of haarprobleem. Samen zorgen we ervoor dat jouw haar en hoofdhuid weer gezond worden.

Mediceuticals Laboratories

Mediceuticals wordt geproduceerd door Mediceuticals Laboratories, een gecertificeerd farmaceutisch bedrijf in New Jersey, Amerika. Het bedrijf is gespecialiseerd in dermatologische en medische producten voor mensen met haar- en hoofdhuidproblemen. Alle producten zijn uitgebreid klinisch getest op werking en veiligheid. Sinds oktober 2010 is Mediceuticals verkrijgbaar in Nederland.

Afspraak maken?

De verzorgings- en stylingsproducten van Mediceuticals zijn verkrijgbaar bij Je bent mooi..!. Ben je benieuwd wat Mediceuticals voor jouw haar kan betekenen en wil je advies? Bel met 020 - 681 65 09 of vul het contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

**Review**

Ruth Zeelenberg (48), secretaresse, Amsterdam

“Zo’n 7 jaar geleden werd ik door een vriendin gewezen op Je bent mooi..!. Zij was erg tevreden, dus ik wilde het eens uitproberen. Ik stapte binnen in een walhalla van rust en ik kon me volledig ontspannen, terwijl alle aandacht naar mij en mijn haar uitging. Sindsdien ga ik trouw naar de salon. Er hangt best een prijskaartje aan de behandelingen, maar dat heb ik ervoor over. Met de kniptechniek die Ronald hanteert, blijft mijn haar goed vallen wanneer het langer groeit. Ik weet nog dat ik eens een opmerking kreeg dat mijn haar zo mooi zat, terwijl ik het twee maanden daarvoor had laten knippen. Een aantal jaar geleden kreeg ik alopecia. Ronald wist precies hoe hij mijn haar kon behandelen. Ik gebruik sindsdien ook de producten van Mediceuticals om mijn haargroei te stimuleren. Die producten werken erg goed. Wat ik heel opvallend vind en wat voor mij absoluut de reden is dat ik terug blijf gaan, is de rust die Ronald zelf uitstraalt. Hij is supergeduldig, nooit gehaast of gestrest, neemt alle tijd voor je en hij is integer. Hij zal nooit iets vertellen over een andere klant en dat vind ik een hele mooie eigenschap.”


Ben je benieuwd hoe anderen ons waarderen? Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.   Reviews