• darkblurbg

Afgestemd op jouw haar en persoonlijkheid

Naast het knippen met de MCLEAN CURLSYS®-kniptechniek, pas ik in mijn salon Je bent mooi..! ook de klassieke kniptechniek toe. Met de klassieke techniek knip ik een mooie basis in jouw haar, waardoor je een goed fundament hebt en je haar elke dag goed valt. Tijdens de uitgebreide intake bespreken we of deze techniek past bij jouw haar en persoonlijkheid.

 

Vidal Sassoon

De klassieke kniptechniek die ik hanteer in de salon is geïnspireerd op de techniek van Vidal Sassoon. Vidal Sassoon was kapper van de sterren. Bekende namen zoals Ava Gardner, Rita Hayworth en Elizabeth Taylor behoorden tot zijn klantenkring. Hij staat bekend als een van de meest innovatieve personen die de kapperswereld ooit heeft gekend. In 2012 overleed hij op 84-jarige leeftijd

Vidal Sassoon: ‘To sculpt a head of hair with scissors is an art form. It’s in pursuit of art’.

Knippen als kunstvorm

Vidal Sassoon is het brein achter creatieve, geometrische kapsels. Hij bracht met zijn schaar vorm in elk haar en creëerde haarstijlen die makkelijk te stylen waren. Alles draaide om de kniptechniek, verder had het haar weinig onderhoud nodig.

 

Kapper Christiaan

De visie van Vidal Sassoon sluit naadloos aan op mijn visie van haar knippen. Ook Kapper Christiaan, dé kapper uit Amsterdam, is een volgeling van Vidal Sassoon. Hij reist de hele wereld over en werkt voor internationale sterren, modehuizen en tijdschriften. Ik ben drie maanden door hem getraind en ik heb onder meer geleerd om te kijken naar de vorm van de schedel, hoe je die vorm volgt bij het knippen, maar ook dat je moet kijken naar hoe het haar uit de schedel groeit. Volgens Kapper Christiaan is haar een reflectie van de ziel.

Afspraak maken?

Ben je benieuwd wat de klassieke kniptechniek voor jouw haar kan betekenen? Maak een afspraak en bel met 020 - 681 65 09 of vul het contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

**Review**

Joanna Jaarsveld (24), studente psychologie, Amsterdam

“Ik denk dat ik wel al 8 jaar klant ben bij Je bent mooi..!. Mijn moeder had goede ervaringen en tipte me om er ook eens heen te gaan. Mijn haar had nog nooit zo goed gezeten! Ronald knipt het een keer per jaar met de klassieke kniptechniek en een keer per jaar met de MCLEAN CURLSYS®-techniek. Thuis was ik het, droog ik het en verder hoef ik er níéts meer aan te doen. Het valt gewoon perfect. Maar, ik ben studente en het is voor mij best prijzig om naar deze salon te gaan. Daarom ging ik een keer naar een andere salon. Een week later zat ik weer bij Ronald. Veel mensen gaan eens per drie maanden naar de kapper en betalen dan 50 euro per keer. Ik ga twee keer per jaar naar Ronald en betaal per keer wel meer, maar ik ben ongeveer net zoveel kwijt als vier bezoekjes aan een andere kapper. Bovendien kijk ik altijd uit naar mijn kappersbezoekjes. Het is twee uur lang kletsen en gezelligheid. Na al die jaren bouw je ook een band op. Ronald onthoudt dingen die ik tegen hem heb verteld en vraagt dan de volgende keer hoe het daarmee is. Erg fijn.”


Ben je benieuwd hoe anderen ons waarderen? Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.   Reviews