• darkblurbg

Natuurlijk: de kernwaarde van Je bent mooi..!

De kracht van de natuur wordt in alle facetten doorgevoerd bij Je bent mooi..!. Zowel in de haarverzorgingsproducten als in de kniptechnieken, waarbij het accentueren van de natuurlijke schoonheid altijd het uitgangspunt is. In de salon wordt alleen gewerkt met merken die zijn samengesteld uit pure, 100% natuurlijke ingrediënten. Ook de productenvoor thuisgebruik zijn puur en natuurlijk.

 

Optimale conditie van het haar

Mooi, glanzend en gezond haar staat centraal in mijn salon Je bent mooi..!. Om haar in optimale conditie te krijgen en te houden werk ik uitsluitend met de natuurlijke merken JOICO, NATULIQUE en Mediceuticals. Op basis van jouw haartype adviseer ik je graag over het merk dat het best aansluit bij jouw wensen en behoeften.

 

Haartype en hoofdhuidproblemen

Naast je haartype kijk ik ook naar eventuele hoofhuidproblemen. Heb je last van haaruitval, psoriasis of eczeem? Is je haar dun en broos door alopecia, chemotherapie of zwangerschap? Met 100% veilige en natuurlijke producten stimuleren we jouw haargroei en maken we je haar weer gezond.

 

Lange termijn

De drie merken vullen elkaar mooi aan en bevatten prachtige producten voor in de salon en voor thuisgebruik. Van shampoos, conditioners en maskers tot stylingproducten en haarverf (alleen in de salon). Alle producten zijn huidvriendelijk, bevatten geen zeep en fosfaten en zijn minimaal geparfumeerd. Alleen op die manier is ook op de langere termijn mooi, glanzend en gezond haar gegarandeerd.

Afspraak maken?

Ben je benieuwd wat haarverzorging voor jouw haar kan betekenen? Maak een afspraak en bel met 020 - 681 65 09 of vul het contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

**Review**

Annemiek van den Beld (42), Business Controller, Heiloo

“Via een kennis zag ik bijna tien jaar geleden een post op Facebook voorbijkomen over Je bent mooi..!. Het ging over de persoonlijke benadering van Ronald en dat hij kijkt wat er het best bij iemands gezicht past. Sindsdien ben ik vaste klant. Ook nu ik naar Heiloo ben verhuisd. Ik laat zo’n twee keer per jaar mijn krullende haar knippen met de MCLEAN CURLSYS®-techniek. Het model blijft lang mooi met deze techniek. Ook laat ik sinds kort mijn haar kleuren. Ronald kijkt goed wat bij me past en adviseert. Eerst was hij het er niet mee eens dat ik mijn haar wilde laten kleuren, omdat hij het juist mooi natuurlijk vond hoe ik grijs werd. Hij heeft dat toen ook niet gedaan. Dat waardeer ik aan hem. Hij werkt met zo natuurlijk mogelijke producten, wat ik belangrijk vind. Ik vind het een fijne salon en Ronald heeft een warme persoonlijkheid. Hij kent zijn klanten, is oprecht geïnteresseerd en we hebben altijd boeiende gesprekken. Grappend heb ik wel eens tegen hem gezegd dat hij net een loopbaancoach lijkt. Ook de kleinschaligheid van de salon spreekt me erg aan; je bent met maximaal één andere klant aanwezig. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Zelfs de muziek kan eventueel worden afgestemd op je eigen persoonlijke voorkeur. Ik vertrek altijd met een heel goed en blij gevoel.”


Ben je benieuwd hoe anderen ons waarderen? Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.   Reviews