• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Kracht van de natuur

Ik vertrouw op de kracht van de natuur. Bij Je bent mooi..! vertaal ik dit vertrouwen naar de MCLEAN CURLSYS® kniptechniek en de klassieke kniptechniek. Deze kniptechnieken ondersteunen de natuurlijke vorm en valling van het haar. Daarnaast werk ik in de salon met de natuurlijke haarkleuringen van JOICO en NATULIQUE. Mooi haar gaat voor mij over vorm, stijl en kwalitatieve kleuringen. Een combinatie van specifieke, natuurlijke ingrediënten in de kleuringen beschermen en restaureren het haar. Ze belasten of beschadigen het haar niet.

 

Verf of spoeling

In de salon adviseer ik een permanente kleuring (verf) of semipermanente kleuring (spoeling) op basis van je wensen en behoeften. In de eerste categorie werk ik met het JOICO Vero K-Pak Color System en NATULIQUE, dat 100% vrij is van ammonia. JOICO Vero K-Pak Chrome is de spoeling. Alle kleuringen die ik in de salon gebruik, zorgen voor een hoge transparantie van het eigen haar. Daardoor ontstaat er een natuurlijk effect met zachte kleurnuances. Het haar heeft na het kleuren dezelfde natuurlijke uitstraling als niet-geverfd haar.

Mooi haar gaat voor mij over vorm, stijl en kwalitatieve kleuringen.

JOICO Vero K-Pack Color System

Het JOICO Vero K-Pack Color System is een permanente kleuring en een revolutionair kleuringssysteem. Met dit systeem kan ik elke gewenste kleur creëren door verschillende pure tinten met elkaar te mengen. Hierdoor heb jij nooit een standaard kleur in je haar, maar een kleur die exact aansluit op jouw wensen en die past bij jouw huidskleur. Het systeem bevat het Quadramine-complex dat bestaat uit natuurlijke keratine en de K-Pak-technologie, die zowel de interne haarstructuur als de externe schubbenlaag van het haar herstellen. De kleurmoleculen dringen snel en diep in het haar door. Dit resulteert in een langdurige, schitterende kleuring en een mooie glans. Het haar ziet er natuurlijk gekleurd en gezond uit. De unieke formule beschadigt het haar niet, mede dankzij de pre-producten die het haar vóór het kleuren extra beschermen. De natuurlijke ingrediënten verzorgen het haar intensief en maken het gezonder. De transparante milde kleuringen zijn dekkend – ook 100% dekkend op grijze haren – en slijten langzaam uit, waardoor je geen uitgroei hebt.

 

JOICO Vero K-Pack Chrome

De semipermanente spoeling van JOICO bevat een heel laag percentage waterstofperoxide en is vrij van ammonia. Deze kleuring werkt in op de buitenste schubbenlaag, slijt net als de permanente kleuring van JOICO langzaam uit en dekt zelfs grijze haren tot 90-95%. Ook zonder definitieve kleuring geniet je langdurig van een natuurlijke, schitterende haarkleur die helemaal bij jou past.

 

NATULIQUE

De kleuring van NATULIQUE is volledig vrij van ammonia, resorcinol, parabenen en PPD. Alle onnodige chemicaliën die het haar kunnen beschadigen zijn uit de kleurformules verwijderd. Daarnaast streeft het merk ernaar om zo veel mogelijk gecertificeerde biologische ingrediënten te gebruiken in haar producten, zowel in de kleuringen als in de stylingproducten die ook verkrijgbaar zijn bij Je bent mooi..!. Deze producten bevatten veel voedingsstoffen en vitaminen en hebben door het natuurlijke karakter een heilzame en verzorgende werking op het haar. NATULIQUE is ECO-gecertificeerd, beschermt het haar en de hoofdhuid optimaal en biedt een 100% grijsdekking.

Afspraak maken?

Ben je benieuwd wat de natuurlijke haarkleuringen voor jouw haar kunnen betekenen en welke kleuring het best aansluit bij jouw wensen en behoeften? Ik adviseer je graag. Maak een afspraak en bel met 020 - 681 65 09 of vul het contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

Ben je benieuwd hoe anderen ons waarderen? Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.   Reviews