• darkblurbg

Visie

NATULIQUE gelooft in het werken aan een betere wereld en beter en gezonder haar. Dit doet het merk door zo bewust en duurzaam mogelijk bezig te zijn. Hierbij hanteert zij een aantal speerpunten:

  • Natuurlijke en biologische ingrediënten.
  • Exclusief voor professionals: de producten zijn alleen verkrijgbaar in de salon, zodat de professional jou kan adviseren wat het best bij je past.
  • Verantwoorde marketing en productie: milieuvriendelijke oplossingen voor de productie, verpakkings- en marketingmaterialen.
  • Dierenwelzijn: de producten zijn niet getest op dieren. Het merk bevat een aantal producten met vegan certificering. Deze producten zijn 100% vrij van dierlijke stoffen. De overige producten bevatten alleen dierlijke stoffen die op een natuurlijke manier geproduceerd zijn en zonder leed zijn verkregen.
  • 360 BIOCERT Standaard: in deze standaard staan de eisen vermeld aan de biologische en natuurlijke productie, de ingrediënten en kwaliteit, en de regels voor duurzame verpakkingen en groene productie. 360BIOCERT sluit dierproeven, moderne slavernij en kinderarbeid uit.

Je bent mooi..!

Bij Je bent mooi..! kun je terecht voor de kleuringen en stylingproducten van NATULIQUE. Deze producten zijn op natuurlijke basis. De kleuringen zijn ammoniavrij en voor een groot gedeelte vrij van PPD. PPD kan allergische reacties veroorzaken.

Over NATULIQUE

Het Deense bedrijf werd in 1998 opgericht door Stig en Mette. Zij werden geconfronteerd met verschillende gezondheidsproblemen bij zichzelf en in hun familie, die te wijten waren aan gifstoffen, schadelijke chemicaliën en pesticiden in cosmetische producten. Hun missie was om betrouwbare, veiligere en schonere cosmetica te produceren. Ze ontwikkelden effectieve natuurlijke en biologische producten in een veilig en verantwoord milieu. Alle producten worden op een duurzame manier geproduceerd in Denemarken met behulp van windenergie.

Afspraak maken?

De stylingproducten van NATULIQUE zijn verkrijgbaar bij Je bent mooi..!. Ben je benieuwd wat NATULIQUE voor jouw haar kan betekenen en wil je advies? Heb je interesse in een kleurbehandeling met NATULIQUE? Bel met 020 - 681 65 09 of 06 125 15 7 15

Maak direct een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

**Review**

Lysanne Meijer (62), psycholoog, Amsterdam

“Mijn tante was jarenlang klant bij Ronald. Haar haar zat altijd mooi: goede coupe en natuurlijk gekleurd. Dat wilde ik ook, dus maakte ik een afspraak bij Je bent mooi..!. Nu ik ouder word hecht ik veel waarde aan een natuurlijke kleuring met natuurlijke producten. In mijn werk ben ik veel in contact met jongeren, die grijze haren wil ik niet. Wat ik zeker zo belangrijk vind, is de persoonlijke benadering in de salon. Toen ik de eerste keer binnenkwam, heette Ronald me welkom bij mijn voornaam. Hij neemt altijd alle tijd, kijkt goed, vraagt naar mijn wensen. Hij is oprecht geïnteresseerd en we hebben goede gesprekken. Als ik niet wil praten, is dat ook helemaal prima. Ik voel me hier geen nummer en dat heb ik in andere, grotere salons soms wel ervaren. Thuis gebruik ik ook de verzorgings- en stylingproducten die te koop zijn in de salon. Ronald knipt mijn haar afwisselend met de klassieke kniptechniek en de MCLEAN CURLSYS®-techniek. Mijn haar zit - net zoals bij mijn tante - altijd goed.”


Ben je benieuwd hoe anderen ons waarderen? Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.   Reviews