• darkblurbg

100% minerale make-up
De natuurlijke, 100% minerale make-up van Mineralogie sluit naadloos aan bij het concept van Je bent mooi..!. Het assortiment is breed: van foundations, gezichtspoeders, blushes, color correctors, een scala aan oogschaduw, mascara, wenkbrauwpotloden en -poeders tot lipglosses en lipsticks. Elk seizoen wordt de basiscollectie aangevuld met items die inspelen op de trends van het seizoen.

Voordelen minerale make-up

De make-upproducten van Mineralogie laten de huid ademen en verstikken haar niet, brengen géén schade aan je gezondheid aan en minimaliseren de kans op huidirritaties. De make-up is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige, rijpere huid en voor mensen met acne. De 100% minerale make-up zorgt voor een prachtige, egale uitstraling. Doordat de mineralen met de huid versmelten, voel en zie je de make-up niet. De bijzondere formule van plantenextracten, plantaardige oliën en mineralen verzorgt de huid optimaal.

Mary Van, founder Mineralogie: “Protect, nourish, hydrate and love your skin - and don’t forget to add some color. Take care of what you have, from the inside out.”

Oprichtster Mary Van

De Amerikaanse Make-up Artist Mary Van lanceerde Mineralogie in 2003. Haar doel was om kwalitatieve verzorgende make-upproducten te creëren die de poriën niet verstoppen. Veel klassieke, traditionele make-upproducten doen dat wel; ze smeren de huid dicht. Met een achtergrond in huidverzorging en cosmetica en veel ervaring bij grote merken, begon ze haar zoektocht. Ze kwam uit bij de hoogste kwaliteit mineralen en ontwikkelde formules die prachtige resultaten geven. Mineralogie beschermt de huid, geeft een prachtige dekking, bevat een spectrum aan kleuren en is niet schadelijk voor de huid.

Mineralogie - amsterdam - je bent mooi
Mineralogie - je bent mooi

Afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd in een behandeling met de make-upproducten van Mineralogie? Bel met 020 - 681 65 09 of vul het contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

Ben je benieuwd hoe anderen ons waarderen? Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.   Reviews