• darkblurbg

Totaalplaatje

Naast een mooi, natuurlijk kapsel ben je bij Je bent mooi..! ook aan het juiste adres voor visagie met het 100% minerale make-upmerk Mineralogie. Of je nu (gratis) advies wilt, een gedeeltelijke of een totale metamorfose. Ik kijk naar het totaalplaatje: je haarkleur, je coupe én – indien gewenst – je make-up. Met een mooie make-up maak je het plaatje compleet. Het merk waarmee ik werk bevat een uitgebreid assortiment. Hiermee creëer ik een natuurlijke make-up voor overdag of ’s avonds, maar ook een feestelijke make-up die helemaal aansluit bij wie jij bent.

 

Afgestemd op jouw wensen

De beroemde visagist Niels Jansen heeft me alles geleerd over het aanbrengen van een mooie make-up. Ik kijk hierbij naar je gezichtsvorm, je botstructuur en je huidteint, maar ook naar wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Houd jij bijvoorbeeld van een lichtere make-up of creëer je graag drama met smokey eyes? Wil je een knallende lipstick of past een lipgloss beter bij je? De look die ik creëer accentueert de natuurlijke schoonheid van jouw gezicht en is helemaal afgestemd op jouw wensen, behoeften en de gelegenheid.

Visagie - metamorphose en touch up - je bent mooi..!
Touch up - Je bent mooi..!

Metamorfose

Wil je een volledige make-up voor een speciale gelegenheid of vind je het gewoon leuk om eens een totale metamorfose te ondergaan en de mogelijkheden van minerale make-up te ontdekken, dan help ik je graag. Tijdens het aanbrengen vertel ik je wat ik doe en geef ik je advies, zodat je ook thuis aan de slag kunt met mijn tips en tricks.

 

Touch up

Voor een aanvulling op je eigen make-up ben je bij Je bent mooi..! ook van harte welkom voor een touch up. Ik verzorg dan niet je volledige make-up, maar geef de finishing touch aan je eigen make-up.

 

Gratis advies

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden van minerale make-up voor jouw huid zijn en hoe je het aanbrengt? Ik kan je goed en gericht adviseren in een gratis adviesgesprek.

Afspraak maken?

De make-upproducten van het 100% minerale make-upmerk Mineralogie zijn bij Je bent mooi..! verkrijgbaar. In de salon vind je zowel het standaard assortiment als de trendcollectie van dat seizoen.

Wil je een afspraak maken voor een touch up, volledige metamorfose of wil je gratis advies over Mineralogie en hoe jij het best jouw persoonlijkheid, gezichtsvorm en botstructuur accentueert? Bel met 020 - 681 65 09 of vul het contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

**Review**

Elena Schouten (48), IT-specialist, Amsterdam

“Sinds Ronald de salon opende, ben ik al klant. Ik woon in de buurt en liep langs. De etalage zag er keurig verzorgd uit, mooie decoraties en er was duidelijk nagedacht over de styling. Ik stapte binnen en bevond me in een salon die modern en met liefde was ingericht. Dat sprak me erg aan. Ronald is echt een  professional en een heel aangenaam persoon. Het is altijd leuk even met hem te praten. Hij is niet de standaard kapper die je veel in kapsalons tegenkomt. Na mijn tweede kind had ik last van haaruitval en mijn haar was droog door het vele verven. Ik wilde een gezonde uitstraling van mijn halflange, lichtkrullende haar. Die uitdaging is Ronald aangegaan en heeft hij glansrijk doorstaan. Ik laat mijn haar maandelijks kleuren en ongeveer vier keer per jaar knippen. De verf op natuurlijke basis verhoogt de kwaliteit van mijn haar en ook de aanbrengtechniek vind ik fijn. Ronald zet bijvoorbeeld verschillende kleuren op de uitgroei en in de lengtes, zodat het mooi natuurlijk oogt. Naast mijn haarproducten koop ik in de salon ook make-upproducten van Mineralogie. Dat vind ik een mooie toevoeging in de salon. Het enige minpunt is dat ik eraan moet denken om op tijd mijn afspraak te plannen, anders heeft Ronald geen tijd voor me.”


Ben je benieuwd hoe anderen ons waarderen? Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.   Reviews