• darkblurbg

Visie

Bij Je bent mooi..! wordt er gewerkt met het complete assortiment van JOICO: permanente en semipermanente kleuringen, haarverzorgingsproducten en stylingproducten. De visie en de formules van JOICO gaan hand in hand met de visie en het concept van de salon.

Je bent mooi..!

De uitgebalanceerde formules van JOICO brengen het haar in een optimale staat en maken daarbij gebruik van stoffen die van nature al in het lichaam aanwezig zijn, zoals aminozuren. JOICO en Je bent mooi..! delen dezelfde focus: mooi haar, tot in de kern verzorgd, met producten die geen laagje leggen over het haar maar de tekorten tot in de diepere vezellaag aanvullen. De high tech producten van JOICO zijn gebaseerd op het ‘divide damage’ principe: een vetbolletje met onder meer keratine en rozenbottelolie in de producten zorgt ervoor dat het haar niet beschadigt tijdens chemische behandelingen.

De grondlegger van JOICO: Steve Stefano

Het merk JOICO werd meer dan 40 jaar geleden gelanceerd door een gepassioneerde Californische kapper: Steve Stefano. Hij was ontevreden over de haarverzorgingsproducten die destijds op de markt waren, dus ontwikkelde hij zijn eigen merk. Volgens Steve was er niets mooiers in de wereld dan gezond haar. De vitaliteit, kleur en glans van gezond haar tillen je eigen energie en die van de mensen om je heen naar een hoger niveau. Die energie noemde Steve ‘JOI’. Door de jaren heen - na alle kleuringen, knipbeurten en föhnsessies - had het haar ‘JOI’ verloren. Volgens Steve was er een verschil tussen wat ons blij maakt met ons haar en wat ons haar blij maakt. Zijn doel was om die verschillen te verenigen, zodat het haar blij is en zodat de persoon blij is met het haar. JOICO focust met al haar producten op sterk, glanzend, gezond haar.

Afspraak maken?

De haarverzorgings- en stylingproducten van JOICO zijn verkrijgbaar bij Je bent mooi..!. Ben je benieuwd wat JOICO voor jouw haar kan betekenen en wil je advies? Heb je interesse in een kleurbehandeling met JOICO? Bel met 020 - 681 65 09 of vul het contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

**Review**

Hellen Dorenstouter (65), Amsterdam

Je bent mooi..! zit bij mij in de buurt en ik liep er zo’n 7 jaar geleden langs. De salon trok mijn aandacht omdat het er zo goed uitzag, dus ben ik naar binnen gegaan. Ik heb mijn lange haar voorheen veel laten blonderen, waardoor het vrij droog was. Ik bezoek de salon elke 6 weken voor de kleuring en laat het meestal 2 keer per jaar knippen; de ene keer met de klassieke kniptechniek en de andere keer met de MCLEAN CURLSYS®-kniptechniek die erg geschikt is voor mijn lange haar met slag. De blonde kleuring is op natuurlijke basis en beschadigt mijn haar niet. Door de verschillende blondnuances ziet het er veel natuurlijker uit dan eerst. Ook dekt de kleuring mijn grijze haren goed. Thuis gebruik ik de shampoo, conditioner en olie van JOICO. Mijn haar ziet er nu gezonder uit en het valt mooier. Ik vind het heel prettig dat ik altijd door Ronald geknipt wordt en niet door een leerling of stagiaire. De salon is superschoon, iedereen die er werkt is heel klantvriendelijk, de service is uitstekend en ik kan er volledig ontspannen.”


Ben je benieuwd hoe anderen ons waarderen? Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.   Reviews