• darkblurbg

Visagie

Naast kapper is Ronald Julsing een expert in visagie. Hij kreeg zijn opleiding van de beroemde visagist Niels Jansen. Ronald voorziet je van visagie die de natuurlijke schoonheid van je gezicht accentueert.

Die natuurlijkheid is ook te danken aan de schoonheidsproducten die Ronald gebruikt: 100% minerale make-up en de uiterst gebalanceerde, 100% biologische Phyto5-huidverzorgingslijn

Tevens voert Je bent mooi..! Squalan Natural Skincare

U kunt kiezen voor een volledige visagie die een totale metamorfose teweegbrengt, voor welke gelegenheid dan ook.
Of voor een kleine, zogeheten touch up, die een aanvulling vormt op uw eigen make-up.

Ook zonder visagie kan Ronald u goed en gericht adviseren over het gebruik van minerale make-up en de manier waarop je het aanbrengt.
Hetzelfde geldt voor de huidverzorgingslijn Phyto5. Deze adviezen zijn gratis.

Zowel de make-up als de huidverzorgingsproducten zijn bij Je bent mooi..! verkrijgbaar. Ze sluiten prachtig aan bij het natuurlijke en verfijnde karakter van al onze behandelingen en producten.

 

Make-up en Huidverzorging

  • Mineralogie

Natuurlijke make-up die géén schade toebrengt aan uw gezondheid, de huid niet verstikt en de kans op irritaties minimaliseert. Dat is het kenmerk van mineralogie. En daarom is deze make-up uitermate geschikt voor de gevoelige, rijpere huid en voor mensen met acne. Niet voor niets raden huidtherapeuten en visagisten deze make-up aan.

De 100% minerale make-up zorgt voor een prachtige, egale uitstraling. Doordat de mineralen met de huid versmelten, voel en zie je de make-up niet. Dankzij de bijzondere formule van plantenextracten, plantaardige oliën en mineralen wordt de huid optimaal verzorgd.

           Squalan

Geeft je huid terug wat er van nature in hoort. Squalan  is 100% plantaardig en identiek aan een stof die van nature in de huid voorkomt en met de jaren afneemt.

 

 

Bekijk hier de nieuwe collectie Herfst/winter 2018

  • Perfect Chic

De prachtig glanzende, sneldrogende, lang houdende, streepvrije en goed dekkende nagellakken van Perfect Chic zijn vrij van de vijf beruchte, giftige chemicaliën. U heeft de keuze uit vele modieuze, trendy kleuren.

  • Phyto5

Phyto5 is wereldleider in energetische, 100% biologische en holistische huidverzorging. De huidproducten van Phyto5 bevatten geen huidbelastende ingrediënten en laten opzienbarende resultaten zien. Resultaten die vergelijkbaar zijn met de effecten van kunstmatige, invasieve verjongingsmethodieken.

De rijke geursamenstelling is te danken aan de uitgebalanceerde formule van plantenextracten en essentiële, hoogwaardige oliën.

Phyto5 is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde en wordt geproduceerd in Zwitserland.

Phyto5 kent een anti-aging-lijn die, in de vorm van een kuur, bij Je bent mooi..! verkrijgbaar is. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor losse producten.

De Phytocure voedingssupplementen maken het assortiment compleet. Deze supplementen vormen een aanvulling op de natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten van Je bent mooi..!

 

 

 

Maak direct een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

Bent U benieuwd hoe anderen ons waarderen?

Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.

Reviews