• darkblurbg

PERSBERICHT BarberBooking, Vorden 22 April 2017


Je bent mooi..! krijgt een 9,8 van klanten

 

Het hele jaar door worden de klanten van Je bent mooi..! in Amsterdam gevraagd om hun bezoek aan onze zaak te beoordelen. Dit gebeurt via het online boekingsplatform BarberBooking. Zodra er een online afspraak wordt gemaakt kan de klant van de salon deze vraag verwachten. Een erg belangrijk onderdeel volgens de eigenaren Ronald Julsing en Sari Soikkeli want voor hen staat de klant op plek nummer 1.

 

Daarom zijn ze dit jaar ook trots op hun behaalde resultaat. De salon werd in totaliteit beoordeeld met een 9,6. Dit cijfer is opgebouwd uit 3 cijfers waaruit het totaal ontstaat. Er wordt beoordeeld op het kapsel, de kapper en de kapsalon. Het cijfer geeft dus een mooi beeld van de totale salon.

 

Belangrijk is ook dat dit cijfer op waarheid berust. Alleen klanten die echt geweest zijn in Je bent mooi..! krijgen de vraag een beoordeling te geven. Niet zo maar iemand mag deze salon dus beoordelen. Dus dames en heren, bent u op zoek naar een goede salon goed voor zowel het kapsel, de kapper en de kapsalon? Bij Je bent mooi..! bent u volgens de eerdere bezoekers aan het juiste adres en kunt u ook nog eens makkelijk een online afspraak maken op hun website, www.Je-bent-mooi.nl