• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De kleuringen van Je bent mooi..!

Mooi Haar gaat over Vorm, Stijl, Kleuren en Natuurlijke Ingrediënten.

De kleuringen van Je bent mooi..! beschermen en restaureren het haar in plaats van het te belasten. Dat is te danken aan een combinatie van specifieke, natuurlijke ingrediënten.

U kunt kiezen uit het JOICO Vero K-Pak Color system of Natulique, dat 100% vrij is van ammonia.
Wie een spoeling prefereert, wordt behandeld met Joico Vero K-Pak Chrome.

De kleuringen zorgen voor een hoge transparantie van het haar. Dat betekent dat het haar na kleuring zachte kleurnuances laat zien. Hierdoor heeft het precies dezelfde natuurlijke uitstraling als niet-geverfd haar.

 

De producten:

  • Joico

Het JOICO Vero K-PakColor system is een revolutie op kleurgebied. Dankzij de toevoeging van het Quadramine-complex en de K-Pak-technologie herstelt zowel de interne haarstructuur als de externe schubbenlaag van het haar. De kleurmoleculen dringen snel en diep in het haar door, wat resulteert in een schitterende kleuring en glans en een langdurig resultaat.

  • Natulique

De kleuring van Natulique is volledig vrij van ammonia, resorcinol, parabeen en ppd. Natulique is ECO-gecertificeerd en beschermt het haar optimaal, terwijl het een 100% grijsdekking biedt.

 

 

  • Spoeling Joico Vero K-Pak Chrome

De spoeling van JOICO bevat een heel laag percentage waterstofperoxide en is vrij van ammonia. De spoeling werkt in op de buitenste schubbenlaag en slijt heel langzaam uit. Dus ook zonder definitieve kleuring heeft u dankzij deze spoeling lang profijt van een andere kleur haar.

 

 

 

Maak direct een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

Bent U benieuwd hoe anderen ons waarderen?

Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.

Reviews