• darkblurbg
  • darkblurbg

‘Natuurlijk’ is de kernwaarde van Je bent mooi..!

Alle haarverzorgingsproducten die bij Je bent mooi..! worden gebruikt en verkocht zijn vrijwel uitsluitend samengesteld uit pure, natuurlijke ingrediënten. Of het nu gaat om shampoos, conditioners, maskers of stylingproducten. De producten zijn huidvriendelijk, bevatten geen zeep en fosfaten en zijn minimaal geparfumeerd.
Alleen op die manier is ook op de langere termijn mooi, glanzend haar gegarandeerd.

Je bent mooi..! heeft twee zorgvuldig geselecteerde haarverzorgingslijnen. Afhankelijk van het haartype en van de huidstructuur adviseert Ronald Julsing één van deze twee lijnen. Uiteraard is geen van de lijnen getest op dieren. 

Ronald is een expert in het onderkennen van hoofdhuidproblemen, zoals haaruitval, psoriasis en eczeem. Ook voor mensen met alopecia heeft Ronald oplossingen voorhanden, onder meer in de vorm van veilige haargroei-stimulerende producten.

 

De twee haarverzorgingslijnen van Je bent mooi..!

  • Mediceuticals                                       

Mediceuticals wordt geproduceerd door Mediceuticals Laboratories, een gecertificeerd farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in producten voor mensen met haar- en hoofdhuidproblemen.

Maar Mediceuticals zijn ook zeer geschikt voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid.
Alle producten zijn Ph-vriendelijk, bevatten wax, olie en vetvrije en sls-vrije formules en beschermen het haar optimaal tegen verkleuring.

  • Joico

 

Maak direct een afspraak.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

 Bent U benieuwd hoe anderen ons waarderen?

Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.

Reviews