• darkblurbg
  • darkblurbg

‘Natuurlijk’ is de kernwaarde van Je bent mooi..!

Alle haarverzorgingsproducten die bij Je bent mooi..! worden gebruikt en verkocht zijn vrijwel uitsluitend samengesteld uit pure, natuurlijke ingrediënten. Of het nu gaat om shampoos, conditioners, maskers of stylingproducten. De producten zijn huidvriendelijk, bevatten geen zeep en fosfaten en zijn minimaal geparfumeerd.
Alleen op die manier is ook op de langere termijn mooi, glanzend haar gegarandeerd.

Je bent mooi..! heeft vier zorgvuldig geselecteerde haarverzorgingslijnen. Afhankelijk van het haartype en van de huidstructuur adviseert Ronald Julsing één van deze vier lijnen. Uiteraard is geen van de lijnen getest op dieren. 

Ronald is een expert in het onderkennen van hoofdhuidproblemen, zoals haaruitval, psoriasis en eczeem. Ook voor mensen met alopecia heeft Ronald oplossingen voorhanden, onder meer in de vorm van veilige haargroei-stimulerende producten.

 

De vier haarverzorgingslijnen van Je bent mooi..!

  • Mediceuticals                                       

Mediceuticals wordt geproduceerd door Mediceuticals Laboratories, een gecertificeerd farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in producten voor mensen met haar- en hoofdhuidproblemen.

Maar Mediceuticals zijn ook zeer geschikt voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid.
Alle producten zijn Ph-vriendelijk, bevatten wax, olie en vetvrije en sls-vrije formules en beschermen het haar optimaal tegen verkleuring.

  • Fuente                                                              

Fuente is een natuurlijke, verfijnde haarverzorgingslijn. Producten van Fuente bevatten geen parabenen en vormen een ideale combinatie van puur organische, natuurlijke grondstoffen en plantenextracten.

  • Senscience         

De verzorgingslijn van Senscience biedt exclusieve producten die ontwikkeld zijn om de structuur van het haar te verbeteren en het haar te herstellen en te voeden.
De producten zijn verrijkt met Vitalock-6, een mengsel van anti-oxidanten, vitamines, mineralen, olijf- en cocosnootolie, suikers en proteïnen.

  • O’right                 

De ingrediënten van de producten van O’right zijn allemaal puur organisch en ECO-gecertificeerd. De producten zijn vrij van alle mogelijke kunstmatige toevoegingen, zoals sulfaten, parabenen, kunstmatige parfums en kleurstoffen.

 

 

 

Maak direct een afspraak.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

 Bent U benieuwd hoe anderen ons waarderen?

Lees dan onder de knop Reviews hoe zij ons beoordelen.

Reviews